Advokatfirma i Odense

Advokatfirmaet Niels Nissen – et personligt ejet advokatfirma i Odense med mange specialer. Vi har drevet advokatfirma i Odense siden år 2000 og har afdelinger i såvel Odense som Bogense. Vi beskæftiger os hovedsagelig med boligrådgivning og ejendomsberigtigelser for såvel private som virksomheder, testamenter, ægtepagter skilsmisser, dødsbobehandling, selskabsstiftelse og meget andet. Vi er et erfarent og kompetent advokatfirma i Odense med kontor i både Odense og Bogense. Vores målsætning er at yde kvalificeret rådgivning og sagsbehandlinger, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi er juridiske specialister inden for bl.a. ejendomshandel, og kan hjælpe dig med formidling af køb og salg.

 

Advokat Niels Nissen – din advokat I Odense.

Advokatfirmaet Niels Nissen, medlem af blandt andet  Danske Advokater, tilbyder at hjælpe dig i alle juridiske spørgsmål. Vi er et erfarent advokatfirma i Odense, så har du brug for en kompetent og ansvarsbevidst advokat i Odense, så er vi det helt rigtige valg. Vi lægger vægt på en tæt og direkte kontakt til vores klienter og er til enhver tid fuldt opdateret på lovgivningen og kan garantere kvalificeret rådgivning og sagsbehandling inden for de områder, som vi beskæftiger os med.

Har du juridiske problemer i forbindelse med for eksempel en bolighandel, en skilsmisse, et testamente, et dødsbo eller andet – så er du velkommen til at bestille tid for et gratis formøde, hvorunder vi kan aftale sagens videre forløb inklusive omkostninger, mulighederne for offentlig retshjælp, fri proces og/eller retshjælpsforsikring. Kom altid trygt til advokatfirmaet Niels Nissen i Odense –advokater i Odense og Bogense.

 

Boligadvokat Odense - Testamente pris