Advokatfirma​

Advokatfirmaet Niels Nissen – et personligt ejet advokatfirma i Bogense med mange specialer.

Vi har drevet advokatfirma i Odense siden år 2000 men med virkning fra 1. januar 2018 er der kun kontor i Bogense. Vi beskæftiger os hovedsagelig med boligrådgivning og ejendoms berigtigelser for såvel private som virksomheder, testamenter, ægtepagter skilsmisser, dødsbobehandling, selskabsstiftelse og meget andet.

Vi er et erfarent og kompetent advokatfirma i Bogense. Vores målsætning er at yde kvalificeret rådgivning og sagsbehandlinger, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi er juridiske specialister inden for bl.a. ejendomshandel, og kan hjælpe dig med formidling af køb og salg.​

Advokat Niels Nissen – din advokat I Bogense

​Advokatfirmaet Niels Nissen, medlem af blandt andet Danske Advokater, tilbyder at hjælpe dig i alle juridiske spørgsmål. Vi er et erfarent advokatfirma i Bogense, så har du brug for en kompetent og ansvarsbevidst advokat i Bogense, så er vi det helt rigtige valg. Vi lægger vægt på en tæt og direkte kontakt til vores klienter og er til enhver tid fuldt opdateret på lovgivningen og kan garantere kvalificeret rådgivning og sagsbehandling inden for de områder, som vi beskæftiger os med.

Har du juridiske problemer i forbindelse med for eksempel en bolighandel, en skilsmisse, et testamente, et dødsbo eller andet – så er du velkommen til at bestille tid for et gratis formøde, hvorunder vi kan aftale sagens videre forløb inklusive omkostninger, mulighederne for offentlig retshjælp, fri proces og/eller retshjælpsforsikring. Kom altid trygt til advokatfirmaet Niels Nissen i Bogense –advokater i Bogense.

Book et gratis formøde

Vi aftaler den rådgivning De ønsker og har behov for og hvad den koster herunder om der er mulighed for offentlig retshjælp, fri proces og/eller retshjælpsforsikring.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Boligrådgivning / ejendomsberigtigelser for:

- Private​

- Erhvervsdrivende

- Landbrug​

- Testamenter​

- Ægtepagter

- Skilsmisser

- Dødsbobehandlinger

- Erstatning for personskade

- Lejeret

- Civile retsager

- Selskabsstiftelser

- Inkasso

- Offentlig retshjælp

Advokatfirmaet Niels Nissen

Kontoret

Vestergade 22, 5400 Bogense

CVR: 25484207

Tlf.: 63 81 50 95

E-mail: nissen@adv-niels-nissen.dk

Kontakt os i dag

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt